Rozmawiali o bezpieczeństwie żywności Kół Gospodyń Wiejskich w dobie pandemii

8 października w Klewkach odbyła się konferencja pn. „Bezpieczne działanie oraz bezpieczeństwo żywnościowe Kół Gospodyń Wiejskich w dobie pandemii Covid 19”.

Podczas spotkania omawiano zasady bezpiecznego postępowania z żywnością. Dyrektor OR KRUS Henryk Żuchowski wręczył uczestnikom nagrody i dyplomy za najsmaczniejsze potrawy z mięsa, ryb i mąki.

Pamiątkowym medalem z okazji 30-lecia KRUS w Olsztynie został uhonorowany Prezes Warmińsko-Mazurskiego Związku Rolników, Kółek i Organizacji Rolniczych, Pan Wiesław Domian.

(red)

Komentuj "Rozmawiali o bezpieczeństwie żywności Kół Gospodyń Wiejskich w dobie pandemii"

Skomentuj tekst

Adres e-mail nie będzie opublikowany (pozostaje do wiadomości serwisu)


*


Zabezpieczenie antyspamowe:

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Powrót na górę strony
%d bloggers like this: